Retourneren

Hoe retourneer ik mijn kraampakket?

Ben je niet tevreden over je bestelling of wil je het inruilen voor een ander kraampakket? Jij mag jouw kraampakket, mits ongebruikt – binnen 1 maand na ontvangst retourneren.  De retourprocedure verloopt als volgt:

Stap 1. Stuur een email naar hello@bevallig.be met onderwerp “Retour”. Hierin vermeld jij duidelijk jouw naam, eventueel de reden van de retour en welke artikelen je wilt terugsturen.

Stap 2. Wij bevestigen je retouraanvraag per e-mail. Je krijgt van ons een bericht waarin jij een retour-label zult vinden die je kunt downloaden en printen.

Stap 3. Je stopt het ongebruikte artikel/of artikelen terug in de originele verpakking en verstuurt deze in de Bevallig verzenddoos of een andere (onbeschadigde) verzenddoos.  Op de doos plak jij het retour-label (zie stap 2) dat je per email van ons hebt ontvangen. Weet wel dat de retourkosten voor jouw rekening zijn (als klant) en dat wij teruggestuurde pakketten die niet of onjuist gefrankeerd zijn, niet kunnen accepteren.
Indien je het kraampakket wilt ruilen, dan zijn de verzendkosten voor een nieuwe bestelling ook voor jouw rekening.

Retour Adres:

Bevallig
T.a.v. Nuphar Nevo
Prins Albertlei 7, bus 15
2600 Berchem

Belangrijk: wij accepteren geen producten als deze gebruikt en/of beschadigd zijn.

Stap 4. Van zodra wij de terugzending in complete staat hebben ontvangen, maken wij zo snel mogelijk de terugbetaling in orde (indien van toepassing).