Ondersteunend ondergoed

Waarom ondersteunend ondergoed?

Na een bevalling, kunnen de meeste vrouwen niet direct hun lingerie aan van voor de zwangerschap. Dat heeft te maken met het feit dat je in die eerste prille dagen (of weken) met kraam- en maandverband zit, je buik is meestal nog gezwollen en je houdt ook nogal wat vocht was.  Kortom, je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen en daarom is ondersteunend ondergoed tijdens die periode een pré.

Over Magic Fashion

Bij Bevallig, weten we uit persoonlijk ervaring, dat het moeilijk is om postpartum lingerie te vinden die goed aansluit op je pas-bevallen lichaam, comfortabel is én mooi oogt. Nadat ik zelf van alles geprobeerd heb en uitgebreid speurwerk heb verricht,  ben ik na mijn 2e bevalling op het merk Magic Bodyfashion ontdekt.

Dit Nederlandse merk biedt al meer dan 25 jaar o.a. ondergoed en shapewear voor vrouwen. Hun doelstelling is om vrouwen te helpen, de beste versie van zichzelf te laten zien. Dit klinkt ons niet alleen als muziek in de oren, je kunt dit ook echt zien én voelen, wanneer je hun lingerie draagt.  Magic bewijst, dat je er na je bevalling mooi kunt uitzien én comfortabel kunt zijn.

Postpartum onderbroeken

Als pas bevallen vrouw,  zijn er wel bepaalde punten waar je op moet letten bij het dragen van onderbroeken en slips tijdens de kraamtijd: indien je een keizersnede hebt gehad, is het essentieel dat er geen wrijving is met de wonde en dat het litteken (ook al is het bedekt) toch goed kan ademen. Als je vaginaal bent bevallen, dan is het weer van belang dat jouw slip niet “in de weg zit” van eventuele hechtingen. Bovendien is het voor alle “bevallige” mama’s even belangrijk, dat de buikzone de juiste ondersteuning krijgt en dat kraam – en maandverband goed blijf zitten.  Even belangrijk is dat jij lekker in je vel zit en je mooi voelt in je kleding. Een goed ondersteunende onderbroek kan je daarbij helpen!  

Aangezien wij bij Bevallig leven voor de beste momcare, hebben wij de postnatale onderbroeken in ons assortiment, zorgvuldig geselecteerd op basis van de volgende criteria:

 

  • Geen wrijving met wonde of hechtingen
  • Ademende & lichte stof
  • Comfortabel
  • Ondersteunend aan buikzone
  • Mooi & Discreet
  • Betaalbaar

Voedingsbh’s

Voor borstvoedende mama’s hebben wij dan weer gekeken naar andere criteria. Een goede voedingsbeha beweegt als het ware mee: met het volume van je borsten tijdens alle borstvoedingsfases. Verder wil je zonder teveel inspanningen je BH kunnen openen én het mag er ook weer mooi en discreet uitzien.

In andere woorden, de ideale borstvoedingsbeha is:

  • Flexibiliteit
  • Verleent makkelijke toegang tot de borsten
  • Mooi & Discreet
  • Betaalbaar

Bekijk nu onze Boobielicious box en kies jouw favoriete voedingsbh!

Beha comfort voor iedereen!

Wist je trouwens dat de BH’s in het Bevallig assortiment niet alleen voor borstvoedende mama’s zijn?
Deze beha’s kunnen ook prima gedragen worden door vrouwen die flesvoeding geven. Je kunt de vullingen er gemakkelijk in – en uit halen.  Wij weten namelijk dat niet elke mama borstvoeding geeft en dat hoeft ook niet! Daarom hebben wij bewust gekozen voor beha’s die elke dame tijdens haar kraamperiode kan dragen en zelfs daarna nog!  Net zoals de rest van je lichaam, heeft ook de borstzone tijd nodig na de bevalling.

Ready for a secret? Ik  geef al maanden geen borstvoeding meer en draag mijn Magic voedingsbeha nog steeds!

Geef jij dus geen borstvoeding? Prima! De beha’s van Magic zijn ook perfect voor jou! Je kunt zélf je carebox samenstellen met jouw bh van voorkeur, of je bestelt deze bij je kraampakket van keuze.