Het Kraamboekje

Wat is het kraamboekje?

Deze kraamgids is in samenwerking met oefentherapeut Pien Bongers, speciaal voor kersverse mama’s ontworpen. Met dit boekje kan jij als pas bevallen vrouw, je lichaam (opnieuw) leren kennen en op een verantwoorde manier de juiste oefeningen doen. Zo kun jij je postnatale herstel bevorderen en ook weer beginnen sporten, als je dat wilt.  Het kraamboekje combineert theoretische kennis en praktische knowhow uit de oefentherapie met de echte ervaring van twee mama’s die zelf drie keer zijn bevallen.

Uniek aan dit boekje is dat het is ontstaan nadat de ontwikkelaarster van Bevallig, tijdens haar eigen kraamtijden – zelf in oefentherapie is gegaan bij Pien Bongers. Dat was zo’n succes, dat ze dit ook met andere mama’s wou delen. Je begrijpt iemand pas echt, nadat je zelf in haar schoenen hebt gestaan. Dat kunnen wij met het Bevallig Kraamboekje, zeker garanderen!

In dit luchtige boekje vind je niet alleen een heldere uitleg over jouw lichaam na de bevalling, het staat boordevol oefeningen die jou kunnen helpen om pijnklachten te voorkomen én te verhelpen.

Ben je net zoals wij, mega enthousiast?  Het Kraamboekje zit standaard inbegrepen bij de Viva La Veejay box en de Brave Belly box – maar je kunt deze altijd bijbestellen of toevoegen aan je zelf-samengestelde box.